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CIBUS 2012
l'Alambicco parteciperà alla 16° ed. del CIBUS. Il prestigioso Salone Internazionale dell'Alimentazione si terrà dal 7 al 10 maggio, presso il Quartiere fieristico di Parma. Troverete l'Alambicco al Padiglione 6 - stand E004. Vi accoglieremo con un "bicchierino", facendovi gustare le novità dell'azienda. Vi aspettiamo! Michele ... e per essere aggiornati sulle novità dell'Alambicco seguici su Facebook.
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Report from ... Toronto Wine And Cheese Show
This year’s Wine and Cheese Show (held April 4-6 at the International Centre) was a bizarre mix of big and small, wineries and breweries, agents and importers...I never would have pegged myself as a Limoncello fan, but the l’Alambicco Limoncello is something altogether different. In these days of all natural ingredients you don’t get much simpler or natural than lemon rinds, sugar and alcohol. This beauty is a great mixer or all on it’s own. Tart lemon nose is followed up with the same in the mouth, although you expect more mouth pucker it somehow keeps it sweet with bite. The secret, says the producer, is “using the rinds instead of lemon juice”. It’s thick and has great mouth presence with no alcohol taste, just pure lemons – great for making spiked lemonade in the summer. The thickness might be derived from the molasses alcohol, which, according to the producer, “is the best quality no taste alcohol” he has found – allowing the lemon’s flavour to shine through.
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L'Alambicco sarà presente dal 25 al 29 ottobre al Salone del Gusto.
La grande narrazione collettiva che racconta di persone, territori, produttori e del piacere del cibo come condivisione di esperienza. Il profumo di limoni, finocchietto, noci, mirto vi condurrà a noi ... se non dovesse bastare ci troverete presso il padiglione della Regione Campania!
Gli articoli di giornali
- "I protagonisti tra arte e liquori" - CORRIERE DELLA SERA
- "Da Agerola liquori d'èlite per il Canada e gli USA" - IL DENARO
- "Un quasi-passito di carrube - Le pere pennate nell'"Alambicco" - CORRIERE DELLA SERA